Higijenski minimum

Temeljem Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN79/07) i Pravilnika o načinu stjecanja osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i prometu namirnica ( NN23/94), sve osobe koje na svojim radnim mjestima  dolaze u neposredan dodir s hranom te osobe koje rade na pripremi i serviranju hrane moraju imati potrebna znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni.

OSNOVNI PROGRAM pohađaju osobe koje rade u proizvodnji prometu namirnica, a nisu završile odgovarajuću školu trgovačkog ili ugostiteljskog usmjerenja. Osnovni se program pohađa prije stupanja u radni odnos.

PROŠIRENI PROGRAM pohađaju osobe koje su završile odgovarajuću školu trgovačkog ili ugostiteljskog usmjerenja po proteku dvije godine nakon završetka škole te svi ostali koji su već prije položili osnovni program higijenskog minimuma.

Tečaj se pohađa svake četiri godine.

Tečajevi u Karlovcu se održavaju svaki tjedan, u Ogulinu jedanputa mjesečno, a u Dugoj Resi i Slunju dogovorno prema potrebi.

Prijaviti se možete telefonom ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve informacije o tečaju ‘’higijenskog minimuma’’ možete dobiti na tel:

Karlovac 047/411-299

Ogulin  047/531-988

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.